Nakon spektakularnog izdanja na dodjeli nagrada Emmy u toaleti Vere Wang, Sofia Vergara prošetala je jednako 'wow' izgled i to u haljini čija cijena iznosi samo 169 kuna. Naime dio je to kolekcije s njezinim potpisom kojom ova ljepotica nastavlja odavati tajne holivudske ljepote običnim ženama i to za vrlo pristupačnu cijenu

U suradnji s lancem dućana K Mart, Sofia Vergara svoje modno carstvo stvara već nekoliko sezona, pri čemu su kolekcije s njezinim imenom namijenjene običnim ženama.

Naime ova kolumbijska ljepotica posve je iskrena u namjeri da izgled kakav krasi nju i njezine kolegice približi i običnim ženama nudeći im  tajne i trikove holivudske ljepote za vrlo pristupačnu cijenu.

Nakon kolekcije nakita i donjeg rublja, Sofia Vergara za obične dame pripremila je 'pametne' haljine koje garantiraju super izgled

>>Sofia Vergara: Tijelo poput najraskošnijeg pješčanog sata

Tako je nakon kolekcije nakita, torbi i donjeg rublja, svijetlo dana ugledala kolekcija pametnih haljina trendi kroja koji tijela poznatih zvijezda čini spektakularnima. Ovim potezom Sofia je dala do znanja da za dobar izgled nije nužno peglanje kartica kupovinom odjeće s potpisom svjetskih dizajnera, jer ona nudi isti trik za cijenu od samo 169 kuna.

Kako je za vlastiti proizvod ona sama najbolja reklama glumica je haljinu iz najnovije kolekcija odabrala za gostovanje u popularnom američkom showu i izgledala spektakularno.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju