Englezi su osmislili originalan provod za žene. Riječ je o čarobnom pop-up boutique hotelu pod nazivom Jacques Townhouse koje promovira prekrasna Sophie Ellis-Bextor, a nudi bajkovite sadržaje o kojima sanja svaka djevojčica zarobljena negdje duboko u tijelu žene

Kako bi bilo postati dio prave bajke?

Odgovor na ovo pitanje osmislili su Englezi, a riječ je o Jacques Townhouseu čija je promotorica simpatična pjevačica Sophie Ellis-Bextor koja se na snimanju super zabavljala.

Jacques Townhouse je takozvani pop-up boutique hotel ili putujuća zabava koja u posebnim hotelima organiziraju najljepši provod za žene, točnije za djevojčice koje su skrivene negdje duboko u nama.

Ova ženska avantura nudi sve na jednom mjestu.

Takozvani 'powder room' je kutak za uređenje u kojem vrhunski vizažisti spremno čekaju posjetiteljice te ih pretvaraju u holivudske ljepotice.

Uz bajkovitu atmosferu, fantastično uređen prostor te piće i kolače posjetiteljice se mogu raskomotiti u sobi za opuštanje ili pak od proročice saznati kakva ih sudbina očekuje ili možda za koga će se udati.

>> FOTO: Jessica Alba slatka kao lutkica

>> Cupcakes - kolačići kao stvoreni za tračanje uz kavu

Tijekom večeri zabavu podgrijava DJ, a kako bi uspomena na nezaboravno druženje ostala trajno zabilježena pobrinut će se fotograf koji uz pomoć rekvizita i kostima vašu avanturu pretvara u ludu priču poput one o Dorothy i čarobnjaku iz Oza.

Ako ste se ikad htjeli maknuti iz stresne realnosti i otputovati u daleku zemlju mašte i snova, ovo bi svakako bilo idealno mjesto za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju