Posljednji vikend prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju, centar Zagreba se prilagođavao nadolazećim svečanostima zbog čega je na snazi posebna regulacija prometa te ograničeno radno vrijeme ugostiteljskih objekata. No, ono što je ostalo isto su ljepotice kojima ništa nije poremetilo njihove subotnje rituale na gradskoj špici. Izdovojili smo njih 28, upravo onoliko koliko Europska unija broji zemalja kada joj se u ponedjeljak službeno priključi i Hrvatska

Svakoga tjedna biramo djevojke sa špice kojima je zajednički određni modni izričaj, trend ili raspoloženje uhvaćeno na uličnoj modnoj pisti.

Koliko su Lijepe naše lijepe, posebne i svoje, dokazuje 28 špicerica koje smo izdvojili u posljednjoj špici prije nego li Hrvatska dobije zlatnu europsku zvjezdicu

Već smo se odavno prestali inspirirati (isključivo) stranim modnim časopisama i blogovima, jer smo se okrenuli običnim curama čije praćenje trendova zaslužuje ocjenu odličan, a stvaranje vlastitih dodatnu peticu iz zalaganja i širenje stilskih okvira.

A od ovog će se ponedjeljka proširiti i europska obitelj kada joj se pridružuje i Hrvatska.Tako će se londonskoj, pariškoj, milanskoj, bečkoj, praškoj i madridskoj uniji špicerica pridružiti i zagrebačke, riječke, osječke, splitske, varaždinske, zadarske, koprivničke cure i sve ostale ljepotice širom Lijepe naše.

A koliko su Lijepe naše lijepe, posebne i svoje, dokazuje 28 špicerica koje smo izdvojili u posljednjoj špici prije nego li Hrvatska dobije zlatnu europsku zvjezdicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju