Strast za modom, dizajnom i lijepim stvarima zajednička je svim ženama. S tim na umu Libresse je predstavio kolekciju koju čini sedam posebno dizajniranih kutijica za uloške

Kutijice je dizajniralo sedam dizajnera koji su kroz njih pružili vedru, ženstvenu i modernu interpretaciju sedam grijeha. Grijesi su ovom prilikom prikazani kroz prizmu malih ženskih užitaka i ugađanja - Pohlepa, Žudnja, Bijes, Lijenost, Neumjerenost, Zavist i Oholost.

Ovom kolekcijom Libresse slavi pravo svake žene da osjeća žudnju za lijepim stvarima i pravo na bilo koje druge male užitke i ugađanja sebi, a ujedno poklanja i dizajnerski modni dodatak koji odgovara trenutnom raspoloženju žene koja ga nosi i bira.

Žene često 'gube živce' noseći uloške u torbi jer oni se uvijek mogu izgubiti ili uprljati, a naporno je i nositi sa sobom cijelu torbu prilikom odlaska u toalet.

Upravo zato je Libresse predstavio kolekciju od sedam kutijica kao moderno, lijepo i praktično rješenje za čuvanje uložaka u torbici. Uz to, svaka žena ima priliku sakupiti cijelu jedinstvenu i limitiranu kolekciju te uživati u različitosti dizajna ili jednostavno imati jednu kutijicu za svaku torbu.

Kolekcija sedam kutijica je trendi i moderan dodatak koji nadopunjuje stil i osobnost svake žene. Svaka kutijica dizajnirana je s puno sitnih reljefnih detalja i praktičnog
je oblika i veličine. 

Predstavljanje kolekcije popraćeno je serijom intrigantnih TV
spotova na temu sedam grijeha u kojima su grijesi opisani kao mali ženski užici, interpretirani kroz humor i ironiju te filmski prikazanu žensku modnu priču.

Libresse kolekcija kutijica bit će dostupna tijekom travnja i svibnja uz svaku kupnju dvostrukih pakiranja Libresse Invisible Normal, Invisible Super i Natural Ultra uložaka po cijeni od 19,99 kn.

Što spremiti u kutijice?

Libresse Invisible Normal/Libresse Invisible Super - Libresse Invisible towels ulošci savršeno prate pokrete tvog tijela. Jedinstveno oblikovani tanki ulošci sa SecureFit tehnologijom imaju različito oblikovanu prednju i stražnju stranu kako bi uvijek, baš uvijek, pratili pokrete tvog tijela i pružili ti osjećaj potpune sigurnosti.

Libresse Natural Ultra - ulošci s prirodnim ekstraktima aloe vere i kamilice, sastojcima poznatima po svom umirujućem učinku te sposobnosti neutraliziranja neželjenih mirisa. Ulošci Natural Ultra imaju super-upijajuću jezgru, koja upija tekućine i zadržava ih unutar uloška. Zahvaljujući ekstraktima aloe vere i kamilice, ovi ulošci sprečavaju iritaciju kože, te su idealan izbor za osjetljivu kožu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju