U Rijeci ispred hotela Bonavia održana je modna manifestacija 'Riječke stepenice' na kojoj su modele prošetale Stefani Hohnjec, Aleksandra Grdić, Dino Bubičić i trudna Ivana Paris

Riječke stepenice organizira bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo koja je spojila modu i poznata imena te pretvorila prostor ispred hotela Bonavi u glamuroznu pistu.

U dugim i kratkim večernjim haljinama stepenicama su prošetale manekenke Aleksandra Grdić, Stefani Hohnjec koja je otkrila leđa u bijeloj haljini od satena te trudna Ivana Paris koja je stigla u društvu svog partnera Dine Bubičića.

>> Stefani Hohnjec: 'Još uvijek nosim četvorku'

>> Alex pokrila, a Stefani pokazala dekolte

Svoje kolekcije pokazali su modne kuće Gena, RIO, Kotka, Bateks, Futura Nova, Vesna Sposa, Lady M te dizajneri Milena Kapetanović-Peperoncina design, Marijana Hero, Valentina Vlah i Eni Surijan. S modnim dodacima predstavili su se Optika Ghetadus i Modni nakit Iva'.

Četvrte po redu Riječke stepenice spojile su renomirane dizajnere, domaće manekene i manekenke te poznate osobe koje na Riječkim stepenicama nastupaju u ulozi zaštitnih lica pojedinih modnih kuća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju