Zajedno imaju 214 godina, a svoj odličan izgled mogu pripisati genima, nevjerojatnoj šminki ili odličnom majstoru Photoshopa. One su vintage supermodeli koje s godinama izgledaju sve bolje, a stale su jedna uz drugu na naslovnici magazina Harper's Bazaar za prosinac

Yasmin Le Bon, Helena Christensen, Cindy Crawford, Naomi Campbell i Eva Herzigova skinule su se u korzete dizajnerskog dvojca Dolce&Gabbana i pred objektivom fotografa Jonasa Akerlundate podsjetile kako su baš one najpoznatiji supermodeli na svijetu.

Urednica Harper's Bazaara Lucy Yeomans ideju za naslovnicu dobila je za vrijeme snimanja spota grupe Duran Duran 'Girl panic' koji će, pogađate, ukrasiti 5 ljepotica. Spot će svoju premijeru doživjeti za nekoliko dana.

'Spot će biti glamurozan, seksi i jako Duran Duran', izjavio je Simon Le Bon čija je supruga yasmin jedna od ljepotica koja će u korzetima Dolce&Gabbana te Swarowski kristalima uljepšati novi video uradak.

Naslovnica Harper's Bazaara skoro pa će obilježiti legendarno okupljanje ljepotica u izdanju Voguea u siječnju 1990 godine kada su pred objektiv Petera Lindbergha stale Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington i Cindy Crawford. Ta je naslovnica svijetu pokazala kako, zajedno s Claudiom Schiffer koja se tada nije pojavila na fotografiji postoji grupa od šest djevojaka koje su postale popularnije od mode.

Dva supermodela iz Vogueove originalne postave nalaze se i na naslovnici novog Harper's Bazaara, to su Cindy Crawford kojoj su 45. i četiri godine mlađa kolegica Naomi Campbell. Uz njih su i tri zamjene Helena Christensen kojoj su 43, Eva Herzigova koja je proslavila 38 godina te Yasmin Le Bon 47 godina stara supruga zvijezde grupe Duran Duran Simona Le Bona.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju