Kćerka vlasnika Formule1 postala je model za donje rublje. Tamara Ecclestone pojavila se u najnovijoj kampanji kao zaštitno lice Ultimo donjeg rublja. Dvadesetšestogodišnja ljepotica je pozirala u donjem rublju, a njezina bujno poprsje kao i vitka preplanula linija ostavljaju bez daha

Kćerka vlasnika Formule1Tamara Ecclestonje postala zaštitno lice Ultimo donjeg rublja. Dvadesetšestogodišnja ljepotica osvanula je na fotografijama u najatraktivnijem donjem rublju, a njezina bujno poprsje kao i vitka preplanula linija ostavljaju bez daha.

Tamara se pridružila brojnim ljepoticama poput Kelly Brook i Mel B čija su savršena tijela krasila ovaj brand. Biti model nije primarna stvar u životu mlade bogatašice jer u pripremi je već i njezin vlastiti reality show pod nazivom 'Tamara's World' u kojem će Tamara pred kamerama renovirati svoj dim u Londonu vrijedan vrtoglavih 45 milijuna funti.

>> Tamara Ecclestone razvukla haljinu do maksimuma

>> Tamara Ecclestone: Duge noge na mamu

No niti tu nije kraj jer u uskoro izlazi i njezina ilinija proizvoda za njegu kose.Svestrana kćerka vlasnika Formule 1 odmakla se od tatinog novčanika i odlučila krenuti svojim putem.

'Ja nisam samo tatina curica. Ja sam strastvena mlada žena s ambicijama i ciljem u životu', izjavila je Tamara koja je nedavno svijet počastila još jednom serijom golišavih fotografija snimljenim kao podrška udruge za zaštitu životinja PETa čija je ona dugogodišnja članica.