Tijelo nakon poroda značajno se mijenja i potrebno je vremena, ali i truda da se vrati na staro. Upravo zbog toga mnoge novopečene majke prolaze kroz teško razdoblje u kojem je njihovo samopouzdanje vrlo krhko. No postoje mali modni trikovi koji na tijelu ističu samo najbolje


1. Elastične traperice

S obzirom da će se tijelo s vremenom vratiti u prvobitni oblik, tamno plavi model traperica povišenog struka s elastičnom gumom te s puno elastina prilagođava se svakoj građi tijela što znači da ga možete nositi u svim fazama. Isto tako, kroj koji prati liniju tijela izgleda puno elegantnije od široke i šlampave trenirke zato pronađite kroj po vašoj mjeri.

>> 3 trika za skrivanje trbuščića nakon poroda

2. Muška košulja
Široka košulja muškog kroja vaš je saveznik, a prije nego krenete u kupovinu zavirite i u partnerov ormar. Mušku košulju možete kombinirati uz udobne tajice i čizme, ili pak uz spomenute elastične traperice. Ona će prikriti područje struka i istaknuti najbolje na vašem tijelu.

>> Dekolte nakon poroda: Prilika koju mnoge nisu propustile

3. Elegantne balerinke
Iako su mame najkomotnije u tenisicama i trenirci, želite li se koji puta dotjerati i izaći i šetnju s kolicima, elegantni model balerinki u živoj boji, bogatog uzorka ili pak sa svjetlucavim detaljima vaš je saveznik. Osim što su udobne za hodanje balerinke izgledaju vrlo ženstveni.

4. Steznik za trbuh
Sve što se tijekom proteklih 9 mjeseci 'proširilo' na vašem tijelu, pametni steznik drži na okupu. Osim što je korisno, ovo pomagalo vaš je saveznik i za izgradnju samopouzdanja. Zahvaljujući stezniku lepršava tunika ili haljina na vašem će tijelu izgledati besprijekorno.

Želite li istaknuti liniju struka poigrajte se s modnim dodacima poput remena koji će široku majicu pretvoriti u trendi komad

5. Trudnička odjeća
Iako više nemate trudnički trbuh to ne znači da se morate riješiti i trudničke odjeće. Tunika ili majica širokog kroja savršeno se može iskombinirati uz skinny traperice i balerinke, a želite li istaknuti liniju struka poigrajte se s modnim dodacima poput remena koji će široku majicu pretvoriti u trendi komad odjeće.

6. Dekolte
Većina žena nakon poroda skriva svoje tijelo ispod široke i komotne odjeće no postoji detalj koji možete ponosno istaknuti, a riječ je o dekolteu. Majice zatvorenog vrata zamijenite s onima ovalnog ili V izreza, a košulju oslobodite za jedan gumb. To će u trenu istaknuti vašu elegantnu i ženstvenu stranu.

7. Grudnjak
Još jedan detalj koji značajno može podignuti samopouzdanje je odgovarajući grudnjak. S obzirom na to da su grudi nakon poroda punije i veće ne pokušavajte stati u stari, premali grudnjak već nabavite novi i udobniji koji će pristajati vašim novim oblinama i učiniti ih elegantnima.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju