Još je jedna misica pronašla svoje mjesto pod zvjezdanim nebom. Njezino ime je Patricija Pavleković, a ova će ljepotica ponosno predstavljati Primorsko- goransku i Istarsku županiju na izboru za Kraljicu Hrvatske

U posljednje vrijeme misice iskaču iza svakog ugla, pa niti proteklih dana ih nije nedostajalo.

Ovaj puta snage su udružili Primorsko- goranska i Istarska županija pa su zajednički odabrali najljepšu djevojku koja će ih predstaviti na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske.

Cijela priča odvijala se u Rijeci, a kandidatkinje su iz vjenčanica uskakale u kupaće kostime. Budno oko žirija imalo je težak zadatak, ali su ipak uspjeli odabrati onu pravu.

Njezino ime je Patricija Pavleković, a ova ih je studentica očarala svojom elegancijom koju je između ostalog stekla na satima baleta kojim se bavila.

>> FOTO: Koja od balkanskih Misica može postati Miss Svijeta?

>> Miss Svijeta je Amerikanka!

Iako su izbori ljepote u Hrvatskoj popularniji nego ikad, organizatori su priznali kako se svake godine prijavljuje sve manji broj djevojaka.

No kao što se može i primijetiti izbori se bez obzira na kvalitetu redovito održavaju, a želite li i vi biti jedna od ljepotica, vježbajte korake, održavajte liniju i vidimo se iduće godine.

Više u In Magazinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju