Od najboljeg pudera za njegu kože 'Borotalco' se razvio do potpune linije dezodoransa s prirodnim česticama mikrotalka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože. Želite li ih i sami isprobati na svojoj koži javite nam se, odgovorite točno na pitanje i možda će pokon-paket stići baš na vašu adresu

Puder Borotalco s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom zelenom ambalažom godinama se koristi za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja je mekom na dodir.

Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za jako osjetljivu kožu. Prepoznatljiv miris pudera Borotalco objedinjen je u razvoju novih proizvoda za njegu kože – liniji dezodoransa s jedinstvenim mirisom za blagotvoran učinak na koži, s prirodnim česticama mikrotalka.

>> 6 ideja kako stati na kraj pretjerananom znojenju

Borotalco linija dezodoransa objedinjuje tri vrste proizvoda svježeg mirisa s blagotvornim učinkom na koži. Borotalco Original Fresh specifičan je zahvaljujući formuli s prirodnim česticama mikrotalka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože ostavljajući kožu suhom.

Borotalco Invisible, stručnjak je za sprečavanje nastanka žutih mrlja na svijetloj odjeći te bijelih mrlja na tamnoj odjeći. Borotalco Dry Power pouzdan je i učinkovito djeluje i do 48 sati nakon nanošenja. Posjeduje moć više od 1 milijuna čestica mikrotalka i formulu s brzim upijanjem za suhu kožu.

Točan odgovor na pitanje - koja su tri proizvoda u Borotalco liniji dezodoransa - je Borotalco Original Fresh, Borotalco Invisible i Borotalco Dry Power. Sretne dobitnice su Marta Krpan, Ivana Božičević i Irena Blažić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju