Iako su sunčane naočale modni dodatak kojeg nosimo cijele godine, ipak dolazak ljeta vrijeme je kada intenzivno razmišljamo o odabiru idealnih sunčanih naočala. Uz estetsku imaju i važnu zdravstvenu funkciju, a to je prilikom dizajniranja modela bila misao vodilja modnog dvojca ELFS

Poznato je kako sunčane naočale osim svoje modne i estetske funkcije zbog izrazito visokog UV zračenja one danas imaju i važnu zdravstvenu funkciju. Odabrati one prave sunčane naočale koje se najbolje sljubljuju s vašim licem nije lako, jer su i muškarci i žene jako osjetljivi kod odabira jer sunčane naočala, upravo one moraju biti savršene, kompromisu tu nema mjesta.

>> 3 važne stvari pri kupovini sunčanih naočala

>> Mali vodič za zdravo sunčanje

Upravo da bi ovo ljeto svima olakšali odabir sunčanih naočala modni dvojac ELFS u tom je dodatku našao novo područje modnog istraživanja. Dizajnirali su sunčane naočale koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Pomalo klasičan izgled sunčanih naočala, oversized oblika upotpunjen je prepoznatljivim logotipom stvarajući tako idealnu kombinaciju klasičnog i modernog izgleda. ELFS sunčane naočale dolaze u 3 modela od kojeg su 2 ženska i jedan muški. Ženske sunčane naočale dolaze u crnoj boji s nijansom roze i u obrnutoj igri boja s naglašenim ELFS potpisom na ručki naočala.

Muški model sunčanih naočala crne je boje s prepoznatljivim ugrađenim šarenim logom sa strane. Ove sunčane naočale odlikuju se ručnom izradom, visoke kvalitete i sigurne zaštite od UV zračenja. Cijena sunčanih naočala je 1.000 kn i mogu se kupiti u ELFS trgovini.

U središte svoje modne kampanje ELFS-i su stavili poznate osobe iz javnog života koja svaka u svome fahu i na sebi jedinstven način igra modnu ulogu. Radio i tv voditeljica Tatjana Jurić, model i blogerica Anita Dujić, model Malina Grahek, stilist Neven Ciganović i virtuoz na bubnjevima Saša Maček a odgovor je vrlo jednostavan svi su oni zaljubljeni u ELFS sunčane naočale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju