Blagdanski mjesec pun je događanja koja zvijezdama pružaju priliku da zablistaju u dizajnerskim kreacijama. Jedno takvo humanitarno događanje pod nazivom UNICEF Snowflake Ball održano u New Yorku u prvi je plan na plavom tepihu stavio glumice Sarah Jessicu Parker i Angie Harmon te njihove sjajne kreacije

Da zvijezde i glamur idu ruku pod ruku pokazala je glumica i model Angie Harmon u srebrno - zlatnoj kreaciji ukrašenoj sitnim perlicama Jean Fares Couture i Christian Louboutin vrtoglavim potpeticama. Haljina dubokog dekoltea i otvorenih leđa bila je najzapaženija kreacija na humanitarnom događanju na kojem su zvijezde skupljale novac za djecu.

Prekrasna haljina objedinila je blagdanski sjaj i visoki holivudski glamur koji je glumica upotpunila malom brončanom torbicom.

>> Severina: Tijelo prekriveno zlatom

>> Sarah Jessica Parker vješto prikrila sve mane

Pravi kontrast ovoj kreaciji pružila je stilska ikona Sarah Jessica Parker u bijeloj kreaciji Louisa Vuittona za proljeće 2012. Spremna na igranje s modom glumica koju je proslavila uloga trendseterice i ljubiteljice mode Carrie Bradshaw odlično nosi kreaciju od dva dijela poznatog dizajnera. Bijeli top od svile i satena u kombinaciji s bijelom suknjom ukrašenom nojevim perjem upotpunila je bijelim Manolo Blahnik cipelama, jednostavnim no jasnim modelom koji je zaokružio njezinu modnu priču.