Tuširanje je jedan od načina održavanja higijene, ali i jedno od onih malih zadovoljstava koje nam čini život ljepšim. Dok se tuširamo sva naša osjetila uživaju, a tijelo i duh se opuštaju. Osim što zadovoljava osnovne higijenske potrebe, tuširanje je dragocjen trenutak dana, vrijeme koje imamo samo za sebe.

Neki od nas više vole večernje tuširanje koje će ih opustiti nakon stresnog dana, dok drugi uskaču pod tuš ujutro kako bi se osvježili i razbudili prije početka svih obaveza. Bez obzira tuširamo li se uvečer ili ujutro, u oba slučaja prepuštamo se blagom dodiru i zvuku kapljica vode te mirisima i mekoći gelova za tuširanje. Zatvorimo li pri tome oči, uživat će i naša osjetila mirisa, dodira i sluha.

Kako bi trenutke tuširanja učinila još posebnijima, a pri tome i njegovala kožu, NIVEA je kreirala nove gelove za tuširanje - NIVEA Creme Care, NIVEA Creme Sensitive i NIVEA Pure Fresh.



Nakon napornog dana često se volimo istuširati vrućom vodom, no pri tome treba pripaziti da se koža previše ne isuši. Baš zato je njegujući gel za tuširanje NIVEA Creme Care pravi izbor jer sadrži formulu s pažljivo odabranim elementima originalne NIVEA kreme; provitaminom B5 i njegujućim uljima za hidratiziranu i glatku kožu. Pravi NIVEA klasik pod tušem.

Pobornici tuširanja u hladnoj vodi tvrde da ona osvježava, ali i poboljšava cirkulaciju, snaži imunitet te je dobra za kosu i kožu. Tako je za sve one koji žele osjećaj kao da ste uronili u dubine oceana idealan NIVEA Pure Fresh gel za tuširanje. Osim što pruža osjećaj svježine, morskim mineralima revitalizira sva osjetila.

Ne možete li se natjerati pod ledeni ili vrući tuš, pokušajte se tuširati naizmjenice toplijom i hladnijom vodom i poboljšat ćete svoju cirkulaciju. Vaša koža će izgledati bolje, a pomaže i u borbi protiv celulita.

Za osjetljivu kožu isprobajte NIVEA Creme Sensitive gel za tuširanje. On sadrži prirodni ekstrakt kamilice, a PH uravnotežena formula hidratizira kožu čak i nakon učestalih tuširanja. Pridodamo li tome cvjetne arome ruže, jasmina i ljubičice te bergamota i mošusa, dobivamo pravi mali spa-tretman u vlastitoj kupaonici.

I ne zaboravimo - tuširanje je puno bolje za okoliš od kupanja u kadi jer troši neusporedivno manje vode. Uživajte u tuširanju i razmazite svoja osjetila!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju