Sve je spremno za najprestižniju dodjelu nagrada Oscar. Glumice će kao i svake godine za ovu prigodu odabrati najljepše i najglamuroznije haljine koje će ispuniti najposjećeniji crveni tepih. No kako bi slika bila potpuna vrlo je važan i make-up koji mora biti moderan i upečatljiv. Doznajte kako u četiri koraka do looka poput Angeline Jolie i Natalie Portman

Podloga je najvažniji segment dobrog i kvalitetnog make-upa. Shimer, rumenilo i bronzer vašem će licu dati volumen i svježinu, a boje i nijanse sjenila ovise jedino o odjeći i modnim dodacima pa taj dio prepuštamo vama.

1 korak:
Želite li naglasiti konture lica poput lijepe glumice Natalie Portman, bronzer nanesite na gornji rub čela (oko korijena kose, ispod jagodičnih kosti te ispod brade. Na taj ćete način naglasiti jagodice i licu dati punoću i volumen. Rumenilo neka bude svijetlo ružičaste boje, a nanesite ga na jagodice brzim pokretima od sredine oka prema uhu.

2. korak
Oči treba naglasiti tamnim obrubom baš kao što čini Angelina Jolie. Crtu napravite olovkom za oči te uskim kistom lagano razmažite. Linija neka bude deblja prema krajevima oka. I donji dio oka naglasite linijomte ju također treba ublažiti kistom. Linije neka se spajaju na vanjskim krajevima oka.

3. korak
Umjetne trepavice su definitivni must have ovogodišnjeg oskara i gotovo da neće biti glumice koja svoje oči neće ukrasiti ovim efektnim detaljem, a o trepavicama najviše zna Eva Longoria. Trepavice bi trebale izgledati što prirodnije, a ako ih ne znate nanositi radije to prepustite nekome tko zna kako vam se ne bi odlijepile u najgorem trenutku.

>> Tajne ljepote koje skrivaju holivudski majstori

>> VIDEO: Make-up trendovi koji će nas osvojiti

4. korak
Usne su također vrlo važan detalj koji cijeloj priči daje elegantnu notu. Ovogodišnji stilisti i vizažisti preporučuju nježne proljetne tonove te ruževe blagog sjaja. S obzirom da je ove godine definitivni naglasak na oči, odaberite nježno ružičasti ruž ili neki neutralni ton boje mesa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju