Odbrojavanje je u tijeku: još do 1. srpnja možete uštedjeti 20% poreza na dodanu vrijednost u najvećem šoping centru na jugu Austrije! Čekaju Vas najpoznatije marke kao Hugo Boss, Hilfiger, Esprit ili Hallhuber po nevjerojatnim cijenama, najveći izbor i preko 200 dućana s 800 marki - direktno na autocesti!

Samo 180 km udaljenosti od Zagreba
Od 1. srpnja 2013. godine Hrvatska je članica EU-a - do tada za sve naše hrvatske goste vrijedi:
uživajte u najvećem šoping zadovoljstvu bez poreza na dodanu vrijednost!
Samo 180 km udaljenosti od Zagreba, direktno na autocesti, možete pronaći sve, što Vaše srce poželi. Niz najpoznatijih marki kao Hilfiger, Hunkemöller ili Hugo Boss ne olakšava Vaš izbor. Jedno je međutim sigurno: kupujete sa stilom i pritom štedite 20% poreza na dodanu vrijednost!

Najpoznatije marke po najboljim cijenama Najveći šoping centar na jugu Austrije osvaja u proljeće 2013. godine s novim dućanima, novom modom i gotovo 500 novih parkirnih mjesta! Minhenski modni stručnjak s bogatom tradicijom Hallhuber, moderni dućan ukrasa za stanovanje Depot ili popularna marka Tom Tailor Denim od sada se mogu pronaći u šoping centru Seiersberg.
Neki od naših najvećih dućana - na primjer Humanic i Esprit - u potpunosti su obnovljeni i prošireni.

Najveći izbor - jako blizu!
Uđite u Vaš automobil i 180 km dalje uživajte u najvećem šoping izboru najvećeg šoping centra na jugu Austrije! Ali to nije sve: nedaleko od šoping centra Seiersberg naći ćete jedan od najljepših austrijskih gradova Graz, čiji je stari grad 1999. godine proglašen svjetskom kulturnom baštinom UNESCO-a. Time će se Vaš dan šopinga pretvoriti u uspješan izlet za cijelu obitelj!

Više informacija na:
http://www.shoppingcityseiersberg.at/service/news/?lang=hr
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju