Traperica nikad dosta! Parola je koja u slučaju manekenke Heidi Klum definitivno drži vodu. Dugonoga Njemica vlasnica je naime gotovo svakog modela koji je u posljednjih par godina viđen u trgovinama. Od kombinezona, boyfriend ili trendi skinny kroja, sveprisutan traper Heidi nosi sa stilom koji je izvrsna inspiracija za sve obožavateljice vječnog odjevnog komada


Svaka žena u svom ormaru broji nekoliko modela traperica, no često zazire od novih krojeva ostajući vjerna provjerenim modelima koji izdužuju nogu, naglašavaju obline i skrivaju mane. No da su maštoviti krojevi iz tvornice najpopularnijeg komada odjeće definitivno vrijedni nošenja dokazala je Heidi Klum. Poznata Njemica vlasnica je gotovo svakog modela traperica koji se posljednih godina pojavio u trgovinama.

>>5 pravila kod kupovine traperica

Svaki kroj u njezinim kombinacijama izgleda spektakularno ležerno i zanimljivo, kao dokaz kako jedan bazni komad uz nekoliko spretno pridruženih komada odjeće može biti ključan za dobar stil.

Skinny model traperica odlično podnosi sportska i elegantna izdanja, boyfriend kroj uz sako i štikle pun je pogodak za poslovne sastanke. Klasičan model uz kožnatu jaknu i gležnjače predvodi imidž rokerice, dok su traper kombinezon i podrapani ravni kroj savršeni za opuštena vikend izdanja u prirodi. Heidi je definitivno holivudska najuvjerljivija obožavateljica vječnog trapera od koje se štošta može naučiti.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju