Višak masnih naslaga i obješena koža su problemi s kojima se susreće gotovo svaka žena, no uz pomoć tajnih sastojaka moguće je učvrstiti tijelo, podići grudi te zategnuti kožu lica i vrata. Oni ne obećavaju čuda, no svakako su tu za vas!

Svakog mjeseca na tržištu se pojavi nova čudotvorna krema ili losion koji zateže, podiže, učvršćuje, pegla i čini još tisuću sitnica koje garantiraju svjež i mladenački izgled.

Naravno da je riječ o pretjerivanju, no neki od sastojaka u kozmetičkim preparatima djeluju i pomažu koži da zadrži vlagu, mekoću i ostane čvrsta te samim time i mladolika.

Za posebne preparate koji obećavaju čuda koje su vidljiva nakon svega nekoliko dana postoje i liste čekanja, a slavne obožavateljice takvih proizvoda su Madonna i članica grupe Girls Aloud Kimberley Walsh te Scarlett ­Johansson i Kelly Brook koje svoje grudi mažu skupocjenim losionom koji garantira povećanje za pola broja u samo 56 dana.

Među čudotvornim preparatima postoje i oni koji svojim sastojcima obećavaju male pomake koji su dovoljni kako bi se osjećali dobro i bili zadovoljnim svojim izgledom. Za njih ne postoji lista čekanja, a cijenom odgovaraju gotovo svakom kućnom budžetu.

Zadovoljna vam daruje proizvode koji će podići i učvrstiti vaše grudi

Mama Mio proizvodi namijenjeni su mladim i bezbrižnima, a mogu ih koristiti trudnice i novopečene mame koje žele vratiti natrag svoju figuru.

Proizvodi su učinkoviti jer imaju visok sadržaj Omega 3, 6 i 9 koji poboljšavaju čvrstoću i elastičnost kože, a ne sadrže paraben, petrolat, natrij laurel i natrij lauril sulfata (SLS), također su bez ksenoestrogena i ftalata, te bez bilo kakvih bojila i sintetskih mirisa.

Preparat Boob Tube super hranjiv i prepun fantastičnih prirodnih sastojaka kao što su ekstrakt grčke djeteline, osljebad, ulje noćurka, ulje slatkog badema te ulje avokada i shea maslac dobile su Ana Vučković, Ivanka Sabadin Ferenčak i Rea Lujić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju