Moda ne poznaje granice, a dizajneri svake godine u svojim kolekcijama ispituju nove i drugačije trendove koje će uz pomoć mašte i spretnih prstiju krojačica pretočiti u 'it' komade sezone ili prekrasna umjetnička dijela koja ćemo gledati s divljenjem. Svakako 'it' komada za one hrabre predstavio je brend DSquared2 u svojoj kolekciji za jesen/zimu 2011. Pitanje je samo koja će se dama usuditi otklizati u njihovim modelima?

Braća blizanci Dean i Dan Caten kriju se iza modnog brenda DSquared2. U kolekciji za jesen/zimu 2011. na tjednu mode u Milanu pokazali su kolekciju koja obiluje hlačama raznih krojeva, dugim kaputima u kaubojskom stilu, bundama, kožnim jaknama i visokim čizmama. 

No umjesto vrtoglavih potpetica koje će produžiti noge njihovih urbanih kaubojki, oni za hladnije dane predlažu klizaljke, no ne one u kojima će pripadnice ljepšeg spola uživati na klizalištu u svom gradu, već čizmama i gležnjačama čije potpetice pridržavaju noževi klizaljki.

  >> 'Ružne' cipele su opet u trendu

>> Muke za Victoriju Beckham: Zabranili joj nositi štikle!

>> Pogledajte najružnije štikle ikad!

Uz vrtoglave potpetica koje će produžiti noge njihovih urbanih kaubojki, oni za hladnije dane predlažu i klizaljke, no ne one u kojima će pripadnice ljepšeg spola uživati na klizalištu u svom gradu, već ih kombinirati uz casual odjevne kombinacije.  Čizme i gležnjače čije su potpetice naslonjene na nož klizaljki ne zvuči kao stabilna moda, no već odavno znamo kako se za ljepotu trpi!

Cijena ovih svakako drugačijih čizama kreće se u rasponu od 7 do 10 tisuća kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju