Pitate se kako zvijezde uvijek izgledaju svježe i lijepo? Tajna je u raznovrsnim tretmanima kojima se podvrgavaju, a da pri tome za cijenu ne pitaju. 24 karatno zlato, safiri i ostalo drago kamenje samo su neki od sastojaka koji im pomažu održati mladolik izgled

Kako bi odgovorili zahtjevnoj klijenteli kozmetičari su obične tretmane zemjenili onima sa zlatom i draguljima. tako su nastali neki od najskupljih tretmana uljepšavanja.

Dekadentni trend je objeručke prihvaćen i u Hrvatskoj, predstavljamo vam tri najluksuznija rituala uljepšavanja.

Uljepšavanje dragim i poludragim kamenjem

Naziv ovog tretmana je nefroterapija. Krema za piling koja se koristi tijekom ovih tretmana, u kakvima je uživala i Kleopatra, obogaćena je komadićima pravih safira.

laganim kružnim pokretima piling se umasira u lice i na dekolte, a nakon 15 minuta mrtve stanice se otklanjaju posebnom maramicom nakon čega se nanosi plavi serum koji sadrži zlato.

Drago kamenje najtemeljitije čisti kožu lica te joj daje vlažnost i elastičnost. Cijena ovog luksuznog tretmana je 550 kuna, a za 700 kuna možete dragim kamenjem počastiti cijelo tijelo.

Osim zlata i dragog kamenja i jedan skupocjeni gurmanski sastojak našao je svoje mjesto u tretmanima uljepšavanja. Crni tartuf je glavni sastojak tartufoterapije. Klijentica prvo pojede komad crne čokolade s tartufima, a zatim slijedi tretman za lice koji ima anti-aging učinak i odličan je za uklanjanje mrlja na licu.

Ova tretman je potrebno obaviti tijekom zime jer se nakon tretiranja lica tartufima koža ne smije izlagati suncu.

>> Otkrijte što lice govori o vašem tijelu!

Cijena ovog tretmana je 500 kuna.

Ukoliko se pak odlučite za tretman s 24 karatnim zlatom morat ćete izdvojiti cifru od 550 kuna za lice te 800 kuna za tijelo. Ovaj tretman ima odličan učinak na imunološki sustav kože te je jača.

Na vama je da odaberete hoćete li lice i tijelo razmaziti tartufima, safirima ili zlatom!

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju