Njega tijela i kože postala je toliko važna ženama da novi kozmetički tretman koji je zapalio svijet nije ništa neobičniji od brazilske depilacije, a radi se o 'vagitretmanu', odnosno vaginalnom beauty tretmanu koji garantira savršenu bikini zonu nakon depilacije

San o savršenoj koži dosegao je svoj vrhunac, a sve zahvaljujući kozmetičkim salonima koje se trude maksimalno uljepšati svaki dio ženskog tijela. Upravo zbog toga takozvani vagitretman, odnosno vaginalni beauty tretman postao je vrlo brzo jedan od omiljenih tretmana žena diljem svijeta.

Vaginalni beauty tretman garantira savršenu bikini zonu, posebno nakon brazilske depilacije

>> Nježna depilacija: Domaća pjena za brijanje idealna za bikini zonu

Naime, radi se o tretmanu koji bi ženama koje svoju bikini zonu depilacijom pripremaju za toplije dane znatno olakšao muke.

Iritacije kože, crvenilo, upale i urastanje dlačica česta su pojava nakon depilacije voskom, a zahvaljujući odgovarajućem beauty pristupu za njegu intimne zone taj bi problem mogao postati prošlost.

>> 3 trenda intimnih frizura s kojima treba oprezno

Tri Beauty tretmana u jednom - protiv tamnih mrlja, akni i crvenila traju svega 50 minuta, a uključuju posebnu masku napravljenu od voća papaje, nježni piling i posebnu metodu rješavanja uraslih dlačica.

Ovaj tretman najučinkovitiji je nakon popularne brazilske depilacije, a, kako tvrde kozmetičari, već nakon prvog dolaska u salon bikini zona je spremna za kupaći kostim.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju