Danas je 'onaj'dan u godini kada slavimo ljubav, a bez obzira spadate li u skupinu obožavateljica praznika ljubavi ili Valentinovo provodite zatvorene u svoja četiri zida kako bi bile sigurne da ćete izbjeći napad Kupidovih strelica, sigurno će vas razveseliti prigodni dar. Od nas za vas!

Crvene ruže, pralina u obliku srca, plišani medvjedići, parfemi ili pak zajedničke fotografije neki su od najčešćih darova kojima se veselimo na praznik ljubavi Valentinovo.

Zaluta u ukrasnoj kutiji i pokoji paketić izazovnog donjeg rublja ili poruka od tajnog obožavatelja, a bitna je namjera pa nas veseli i čestitka sa srcem te spoznaja da nas netko voli. Makar on bio i skriveni obožavatelj!

Slavite Valentinovo na portalu Zadovoljna.hr i uživajte u iznenađenjima koja smo pripremili za vas.

Tko su dobitnice Afrodita paketa?

Kozmetika Afrodita nagradila je čitateljice portala Zadovoljna.hr s 3 Aroma paketa koji sadrže uljni odstranjivač laka za nokte ne sadrži aceton i temeljito odstranjuje lak s prirodnih i umjetnih noktiju te ih skupa s kožicom oko noktiju njeguje i čuva elastičnim i čvrstim. Aroma Anti-age krema za ruke i nokte umiruje i iznimno njeguje kožu, a ujedno je izrazito napne i učvrsti te povećava njezinu otpornost.

Tko su dobitnice Olival nagrada?

Tri paketa s kozmetičkom linijom Smilje - bezvremenska ljepota bazirana je na autohtonoj biljci koja je stoljećima davala živost dalmatinskim domovima i bezvremensku ljepotu koži generacija žena. U odličnim preparatima će uživati Rada Mrkšić, Ivana Spudić i Gordana Knežević.

Tko su dobitnice Oriflame mirisnih paketa!

Mirisu toaletnu vodu Ultra Glam koja će osloboditi samouvjerenu koketu u vama, Pure Colour Floral ruž za usne koje će unijeti obilje boje u vaš dan te lak za nokte Pure Colour Floral u pet predivnih novih nijansi sjajnog završnog izgleda dobile su Ivana Tomljanović, Doris Mrzljak i Suzana Šošić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju