Niti glumica i pjevačica Vanda Winter nije odoljela hokejaškoj euforiji, te je u pozitivnoj atmosferi utakmice između Medveščaka i Sjeverstalja uživala s prijateljicom. Uvijek vedra Vanda za ledenu dvoranu zagrebačke Arene odjenula je nježno ružičastu vunenu jaknu te look upotpunila jednako blagim make-upom, savršeno odabranim uz njezinu crvenu boju kose

Da prirodnost i umjerenost donose najbolje rezultate, uvijek nam iznova dokazuje pjevačica i glumica Vanda Winter. A kako je te stilske osobine primijenila spretno prilagodivši ženstvenu modnu kombinaciju sportskom događaju, pokazala je na hokejaškoj utakmici između zagrebačkih Medvjeda i ruskog Sjeverstalja.

Nježnoj odjevnoj kombinaciji prilagodila je i make up, idealno prilagođen neformalnoj prilici kao i njezinoj vatrenoj boji kose.

5 savjeta za šminkanje crvenokosih žena
1. Umjesto crne olovke za oči koriste onu u smeđoj boji. Tako ćete postići prirodniji izgled koji će naglasiti oči, a pri tome na licu neće djelovati pretjerano i 'preteško'.

>> Sementa i Vanda: Kada suparnice postanu pobjednički tim

2. Koristite sjajila u smeđim nijansama i boji breskve. Te će boje istaknuti crvenu kosu, kao i pjegice koje nikako ne biste trebali pokušavati sakriti, jer su one dio vašeg šarma. Ako imate zelene oči, sjenila u boji šljive bit će idealan izbor.

>> Vanda Winer: Miss street style bez konkurencije

3. Nemojte izbjegavati rumenila. Neka budu u boji cigle ili u tamno crvenoj nijansi, ali nemojte pretjerivati s nanošenjem.

4. Ne izbjegavajte maskaru. Isto kao i s olovkom za oči, nećete pogriješiti ukoliko odaberete nijansu u smeđoj boji.

5. Ne zaboravite na usne, ali ih naglasite sjajilom ili jednim slojem ruža u prirodnim i nježnim nijansama. Intenzivne boje 'čuvajte' za obraze i oči.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju