Hrvatska ima nove predstavnike koje će svoju zemlju zastupati na svjetskim izborima ljepote. Miss Hrvatske za 2011. je Katarina Prnjak koja je ponijela i lentu za Miss stila, a za Mistera je odabran Vanja Grgec

Katarina Banić i Radovan Stošić svoje lente i krunu sinoć su predali Katarini Prnjak i Vanji Grgecu, koji će godinu dana nositi titulu Miss i Mistera Hrvatske.

Osim svojom ljepotom Šibenčanka i Zagrepčanin istaknuli su se snalažljivošću i inteligencijom odgovarajući na pitanja žirija. Vanja je na pitanje što misli o presađivanju kose ćelavim muškarcima, koje mu je postavio Zdravko Šljivac, simpatično odgovorio kako je u takvim situacijama osim presađivanja opcija i šišanje na nulu.

Katarini je pitanje postavila njezina imenjakinja Katarina Banić, koju je zanimalo što je novoj misici važnije, pamet ili sreća. Njezina nasljednica bez imalo dvojbe odgovorila je kako je pamet u svakom slučaju važnija od sreće.

>> Lejla Filipović: Moja je kruna Miss Hrvatske bila preskupa

Drugi je pratitelj mistera Marin Maričić, a prvi pratitelj je Luka Ivić. Lenta druge pratilje miss Hrvatske pripala je Maji Marinić, a prva pratilja je Nejra Pršić. U Studiju "Anton Marti" na Prisavlju, u kojem se proveo izbor ljepote, izabrani su i miss i mister osobnosti – te titule pripale su Ivanu Jeličiću i Nini Lončarević.

Nova misica kući se vraća automobilom koji je dobila za nagradu, ali i s još jednom lentom, i to onom za miss stila, a misterom stila proglašen je Vedran Krunić.(Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju