Nedavno istraživanje je potvrdilo kako je čak 75 posto žena nezadovoljno veličinom ili oblikom svojih grudi te svaki dan nose pojačane grudnjake. Ovaj podatak ponukao je tvrtku Asada da se pozabavi ovom problematikom i ženama ponudi rješenje koje košta 55 kuna, a koje ne traži nikakav estetski zahvat

Naime, modna marka George je na tržište lansirala novi, čarobni push-up grudnjak koji, kako tvrde proizvođači, povećava grudi za čak dvije košarice.

>> U 3 koraka do savršenih grudi na duge staze

Iako na tržištu već postoji slično donje rublje ovaj je grudnjak poseban po tome što nema naramenica, no svejedno nudi snažan push-up efekt koji garantira besprijekoran dekolte.

>> 'Nevidljivi' grudnjak koji se prilagođava i najzahtjevnijem stajlingu

S obzirom na podatak koji govori kako čak 64 posto žena smatra kako na tržištu nema dovoljno udobnih i funkcionalnih grudnjaka bez naramenica te da su oni najbolji ujedno i vrlo skupi, cijena novog čarobnog grudnjaka koja iznosi svega 55 kuna sigurno će oduševiti mnoge.

Iako ovaj grudnjak putem Online prodaje nije dostupan za Hrvatsko tržište vjerujemo da će se vrlo skoro naći na nekoj od nama dostupnih web trgovina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju