Reklamna industrija najbolje zna da seks prodaje sve, no jednako efikasan način privlačenja pažnje je i šokiranje publike. Za tu se metodu odlučila trgovina donjeg rublja 'Liaison Dangereuse' koja je ženu odjenula u rublje, haltere i burku

Njemačka trgovina donjeg rublja 'Liaison Dangereuse' koja u svom asortimanu nudi neke od najpoznatijih modnih brendova poput Stelle McCartney, Chantal Thomass te La Perle odlučila je novom reklamom podići prašinu.

Budući da je gay, transeksualna i slična tematika već odavno prestala šokirati javnost, pažnju su usmjerili u pravcu u koji se mnogi ne usude zakoračiti.

Religija je još uvijek 'sveto mjesto' na koje marketing s oprezom zalazi, no ova je reklama pomaknula granice i pokrivalo za žene muslimanske vjeroispovjesti, odnosno burku stavila u isti kontekst s donjim rubljem i halterima.

Uz slogan 'Seksepil za sve. Svugdje' prikazan je njemački model Miriam Wimmer kako nanosi šminku, crno zavodljivo donje rublje te naposljetku burku.

Iako je reklamna kampanja snimljena prije gotovo pola godine, debate i polemike oko nje još uvijek ne jenjavaju.

>> FOTO: Bravissimo! Donje rublje za žene s oblinama

>> FOTO: Donje rublje ze vruće ljetne noći

Dok će neki reklamu shvatiti kao provokativnu i duhovitu, drugi smatraju kako religija nije mjesto na kojem će kreativci iskazivati slobodu svojih ideja i maštarija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju