Tjedan dana nakon što su se Sanja i Lucija podvrgnule zahvatima kod estetskih kirurga nastavlja se njihova preobrazba. Pogledajte završnu preobrazbu dvije kandidatkinje

Nakon zahvata koje su kandidatkinje obavile kod estetskog kirurga spremne su za nastavak makeovera.

Lucija se odlaskom u očnu polikliniku kod dr. Maje Bohać zauvijek riješila velike dioptrije i astigmatizma i to u samo deset minuta, a odmah nakon zahvata uspjela pročitati vrijeme sa sata na zidu, i to prvi puta od kad je bila osmogodišnja djevojčica bez naočala.

>> Dvije mlade mame spremne za ekstremni makeover

Od sada će naočale nositi samo kao modni dodatak.

Jurica Radović cure je odveo stilisticama Ivani Bilandžiji - Billy i Feliciti Glavaš koje su pronašle najbolje odjevne komade i kandidatkinjama podarile novi look.

Na kraju makeovera red je na Drago Ivečko je Luciji odlučio napraviti kratku i modernu frizuru s obzirom na korekciju ušiju, a Snježana Čefko će Sanjinu frizuru prilagoditi novom obliku lica i promijeniti boju.

Točka na i je bio make up.Tijekom ekstremne preobrazbe Luciji su korigirane uši i uklonjena dioptrija, a Sanji je ugrađena brada i korigiran nos.Rezultat je novi izgled koji je oduševio obje kandidatkinje.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju