Gusti valovi posloženi u pramenove koji slobodno padaju iz visokog konjskog repa frizura je zbog koje glumica Kate Beckinsale često dobiva najbolje kritike. Jednostavnu i jednu od najpopularnijih frizura glumica bira za dnevna i večernja glamurozna izdanja, a tajna podignute kose leži u triku koji izdužuje lice

Konjski rep jedna je od najpopularanijih frizura koja prije svega ne traži previše vremena za oblikovanje. a uvijek jamči elegantan i trendi izgled.

Brojne inačice ovog najjednostavnijeg načina oblikovanja kose osim estetske imaju i svrhu prilagodbe različitim oblicima lica. Jedan od najpopularnijih oblika  koji izdužuje lice je razbarušeni konjski rep s prednjim natapiranim pramenom.

Za frizuru vam je potrebno:

- gumica za kosu, pegla za kosu, lak i češalj

Postupak:

1. Kosu pramen po pramen ispeglajte pomoću pegle za kosu. Češljem zaližite kosu i zavežite je gumicom. Prednji prvi pramen iznad čela odvojite i ostavite da slobodno pada, stražnje pramenove podignite u visoki rep.

2. Izdvojene prednje pramenove kose natapirajte i ukosnicama pričvrstite iznad repa kako bi padali i podignuti rep učinili gustim.

3. Želite li opušteniju verziju konjskog repa pramenove obogatite krupnim kovrčama.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju