Odabir vjenčanice je najčešće težak zadatak koji zahtjeva puno traženja i isprobavanja. Kako bi vam barem malo olakšali posao donosimo savjete dizajnera i najnovije trendove vjenčanica za 2011. godinu u kojima ćete izgledati glamurozno, moderno i jednostavno prekrasno

Vrijeme je priprema za vjenčanja, a kao i svake godine sajmovi vjenčanja mladencima su pripremili bogatu ponudu svega što je potrebno za vjenčanje iz snova.

No koliko god su glazba, prostor, cvijeće i torta vrlo važni za ovaj poseban dan, mi ćemo ipak naglasak staviti na vjenčanicu.

U šumi informacija o modelima, bojama i krojevima doista je teško odabrati onu najljepšu, koja će vam najbolje pristajati, ali i koja će biti u trendu. Kako i vam olakšali posao istražili smo trendove za 2011. godinu.

'Ovu će godinu obilježiti zanimljive haljine različitih stilova, od ravnih linija upotpunjenim zanimljivim detaljima kao što su cvjetovi i mašne do uvijek popularnih raskošnih tradicionalnih vjenčanica bogatog donjeg dijela', za Zadovoljna.hr objašnjava Sanja Gabrijelić Tercolo modna dizajnerica Agencije Sandra iz Pazina koja već godinama djeluje u cijeloj Hrvatskoj.

I volani su se vratili u modu pa ako volite ovaj romantični detalj svakako iskoristite priliku i odaberite haljinu u španjolskom stilu.

Ovogodišnji crveni tepisi prepuni su haljina asimetričnih krojeva, pa je preporuka dizajnera vjenčanica na jedno rame.

Kada je riječ o kamenčićima i šljokicama, blještavih detalja nikad dosta. Popularni Swarovski kristali savršeni su ukras koji će vašoj haljini iz snova dati dozu glamura.

Kada je riječ o bojama, tradicionalna bijela je 'it' boja 2011. Želite li ipak mali odmak od klasike i tradicije, ne lutajte već igrajte na sigurno i odaberite boju slonovače koja pristaje svim tipovima žena.

>> Novi hit: Vjenčanice za rock mladenke

>> VIDEO: Luksuz koji nam je potreban za vjenčanje

No bez obzira na trendove, Sanja ističe kako bi svaka mladenka trebala pronaći haljinu koja prije svega pristaje njezinoj građi i karakteru te u kojoj se dobro osjeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju