Opušteni krupni valovi, nježno priljubljeni uz lice ili razbarušeni u raskošne slapove u posljednje su vrijeme, točnije s početka ljeta omiljena frizura Severine. U nekoliko koraka i s odgovarajućom opremom identičnu frizuru možete napraviti sami kod kuće


Ljetna frizura, kakvu za svoja javna pojavljivanja nosi Severina, odličan je odabir ukoliko želite zasjati u noćnom provodu ili na svečanoj zabavi. A tajnu kako pramenove uviti u krupne savršene lokne otkrila nam je frizerka Sena Gačić iz frizerskog salona Go Cut.



'Vodeni valovi, nekoć je bio naziv za krupne lokne, a frizura se satima izrađivala kod frizera pomoću ruku i vode. Danas se elegantni valovi koji izgledaju kao opuštene lokne mogu dobiti pomoću posebnog aparata za izradu ove frizure lako primjenjivog i kod kuće' ističe Sena.

Identičnog načina korištenja kao i popularna pegla za kosu, uvijač s baznim trostrukim valovitim vrhom ravne pramenove za tek par sekundi pretvara u opuštene lokne.

Za izradu savršenih valova kod kuće, ukoliko ste u mogućnosti nabaviti uvijač, potrebno je slijediti ove korake:

1. Kosu operite i isfenirajte, te dobro raščeljajte. Potom odvojite pramen po pramen te ih učvrstite ukosnicom.

2. Počevši od vrha glave svaki pojedinačni pramen odozgo obujmite uvijačem i nježno spuštajte do kraja vlasi. Kako bi dobili ravnomjerno posložene lokne važno je krenuti s jednom stranom glave, najbolje bočnom, pa na samom kraju uviti stražnji dio.

3.
Na kraju je kosu poželjno poprskati s nekim od sprejeva s hranjivim sastojcima poput marokanskog ulja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju