Pojavljivanje vojvotkinje Catherine u javnosti uvijek je prava medijska poslastica, posebno kada je riječ o svečanoj prilici koja zahtijeva glamurozno izdanje. Lijepa kraljevna se pojavila na večeri 'Portrait Gala 2014', a za ovu priliku je odabrala haljinu omiljene dizajnerice koja ističe njezin najjači adut


Vojvotkinja Catherine
svojim je prisustvom počastila brojne goste u Nacionalnoj galeriji portreta u Londonu. Lijepa kraljevna se pojavila na glam večeri za koju je odabrala raskošnu haljinu s potpisom njezine omiljene dizajnerice Jenny Packham.

>> Catherine Middleton: Svaka bi je bajka htjela za svoju princezu

Duga toaleta otvorenih leđa i plavog odsjaja, ukrašena crnim slojem tila prekrila je tijelo vitke Catherine i u prvi plan stavila njezin najjači adut koji uvijek sa zadovoljstvom ističe - minijaturni struk naglašen širokom baršunastom trakom. Vojvotkinja je lepršavu haljinu ukrasila dijamantnom ogrlicom te dugim, smeđim loknama koje su slobodno padale preko ramena.

>> 4 koraka do struka Catherine Middleton

No ovo nije prvi put da se Catherine pojavila u ovoj haljini. Prije točno četiri mjeseca isti je model ponosno pokazala na večeri u organizaciji humanitarne udruge '100 Women in Hedge Funds' čiji je projekt posvećen borbi protiv ovisnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju