Dugoočekivani belgijski brand Professionails dobio je novog zastupnika u Hrvatskoj, sa stalnom adresom u srcu Zagreba, Maksimirska 80

Brand koji kombinacijom vrhunske kvalitete, kreativnošću i stalnim inovacijama neodoljivo prati novitete u svijetu mode, konačno je i kod nas.

Tim stručnjaka koji svaki dan svojom kreativnošću i stalnim inovacijama radi na novim kolekcijama prateći svjetske standarde pruža vašim rukama i nogama kompletnu njegu.
Rašpice, gelovi, nail art, ulja, lakovi, tipse, tretmani za nokte samo su dio nevjerojatnog asortimana koji je od sada dostupan u Zagrebu.

>> 5 važnih stvari koje nokti otkrivaju o nama

Budite drugačije od ostalih, pružite vašim rukama i noktima vrhunsku njegu sa viskokvalitetnim svjetskim proizvodim odobrenim od svjetskih ministara zdravstva. Radost vrhunske njege ruku i nogu imperativ je svake žene, vaši nokti mogu biti produženi, ojačani ili samo sređeni. Vaše ruke mogu postati nježne i meke, vaše noge mogu dobiti njegu kakvu zaslužuju.

Kako ući u čaroban svijet izrade noktiju, saznajte u prvoj Professionails akademiji u Hrvatskoj. Naučite od vrhunskih stručnjaka kako samostalno ovladati tehnikom izrade i njege noktiju u jedinstvenom tečaju u trajanju od 7 tjedana, upotpunite svoje znanje kratkim tečajevima, saznajte novosti iz svijeta njege ruku i nogu, saznajte kako to rade profesionalci.

Postanite i vi dio urbanih žena koje su prepoznale Professionails!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju