Senzacionalan početak IRIS i Douglas web-shopa: od 5. prosinca postoji i online svijet ljepote na www.iris.hr te www.douglas.hr.

Kao vodeći maloprodajni lanac parfumerija na hrvatskom tržištu Iris i Douglas u ponudi ima najpoznatije internacionalne brandove luksuzne njege te je na taj način i u mogućnosti ponuditi cjelokupan asortiman i na svojim web stranicama

Online shop Iris i Douglas parfumerija omogućit će jednostavno i lako pretraživanje te kupovinu mirisa, make-upa i proizvoda za njegu koji se i inače nalaze u ponudi parfumerija.

Online kupnja proizvoda bit će ugodna ne samo zbog činjenice da će kupci moći odabrati željeni proizvod bez velikog utroška vremena već i zbog činjenice da pri narudžbama u vrijednosti većoj od 200,00 kn nema dodatnih troškova dostave.

Sve narudžbe bit će dostavljene kupcima u roku od 56 sati.

Ukoliko se kupci odluče učlaniti u Iris Douglas Loyality club imaju mogućnost sakupljati bodove i ostvarivati popuste i na svojim online kupnjama.

Također je omogućen online uvid u stanje bodova, ali i besplatan telefon za sva pitanja i informacije.

Online shop je početak uspješnog Multichannel koncepta koji će, koristeći najnovija tehnološka dostignuća, kupcima iznova nuditi poseban 'Beauty doživljaj'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju