Želite li uživati ustvarima koje mame osmijeh na vaše lice poslužite se servisima za grupnu kupovinu koji određene usluge nude i po 90 posto sniženim cijenama

Tržište je danas jako dinamično i događaju se promjene u ponudi i potražnji usluga. Tako da je jedan od noviteta na našem tržištu on-line prodaja usluga. Takav tip prodaje bazira se na servisima za grupnu kupovinu kao što je Nepropustilica.

Nepropustilica.com servis je nastao na temelju praćenja kupaca, njihove kupovne moći, potreba i navika, te praćenja okoline i trendova.

Servis svaki dan nudi jednu nevjerovatnu ponudu sa 50 posto do 90 posto popusta i omogućuje vam uživanje u stvarima koje volite dok istodobno štedite novac! Ako je dovoljno ljudi zainteresirano za aktualnu ponudu onda ona prolazi po znatno nižoj cijeni, a ukoliko se ne skupi dovoljan broj zaintereisranih sevis vam ništa ne naplaćuje.

Restorani, fitness, wellness, masaže, tečajevi, frizure itd. samo su neke od brojnih usluga koje možete kupiti preko Nepropustilice po vrlo sniženim cijenama.

Želite li proći jeftinije i živjeti bolje, registrirajte se na Nepropustilica.comservis.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju