Tečaj za vizažista koji je mlada Britanka Tanya Burr završila nakon škole otvorio joj je vrata visoke mode te osigurao pozivnicu za revije najpoznatijih dizajnera. No ono što ju najviše veseli je uspjeh njezinog YouTube kanala na kojem prikazuje vodiče šminkanja te bilježi dva milijuna posjeta mjesečno

Kozmetička torbica s pripadajućim proizvodima velikom broju žena je omiljeni predmet, no često uz pomoć kistova, podloga, sjenila i ruževa ne postižu željeni rezultat. Upravo je to ponukalo 22 godine staru Tanyju da pokrene YouTube kanal s vodičem kroz šminkanje na kojem otkriva tajne dobrog make upa.

Hobi koji je pokrenula iz ljubavi prema šminkanju ubrzo je postao svakodnevna stanica velikog broja žena koje su iz dana u dan pratile njezin rad.

>> 6 make-up poteza koje muškarci ne vole

Mjesečno njezin kanal bilježi 2 milijuna posjeta, a Tanya je sve češća gošća na tjednima mode te raznim glamuroznim događanjima. U svojim vodičima predstavlja i make up look mnogih poznatih dama, a ono što ju najviše veseli je da ju ljudi svakodnevno gledaju te se vraćaju na njezin kanal.

'To je ono zbog čega najviše uživam u svom poslu i daje mi poticaj', rekla je Tanyja koja je naglasila kako joj je najvažnije dati ljudima ono što žele te pokazati na koji način ono što vide mogu napraviti sami kod kuće. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju