I za one zaljubljene kao i za one čija je Amorova strelica tek na putu do njihovih srca, predlažemo da nikada ne zaborave na svoje usnice. Neka budu naglašene, ženstvene i spremne na poljubac u svakom trenutku. A kako bi ih što ljepše istaknuli te im pružili intenzivnu boju lakiranog sjaja, kozmetički brend 'YSL' osmislio je blistavi lak za usne te čitateljicama portala Zadovoljna.hr pripremio luksuzne poklone

Pigmenti različitih boja kao i njegujuća ulja svakodnevno moraju biti na našim usnama. Zimi i ljeti, i u najžurbanijem radnom danu i na večernjem izlasku, bez obzira je li on ispunio vaša očekivanja ili je bio tek proba za skorašnju vrhunsku zabavu.


Kozmetički preparat za usne spreman za sve navedene prilike te koji je zaslučio ocjenu odličan napisanu najupečatljivijom nijansom hipnotičkog sjaja je 'Rouge Pur Couture Vernis a Levres' kozmetičkog brenda 'YSL'.

Najbogatiji pigmenti koji bi posramili i najbogatiji ruž te sjaj blistaviji od laka za nokte učinili su ovaj takozvani 'lak za usne' jednim od najposebnijih kozmetičkih noviteta. Vodena tekstura zaslužna za 'mokar' efekt obogaćena je silikonskim uljem i posebnim njegujućim uljima koje omekšavaju nježnu kožu usana.

Bez zlatnih čestica i svjetlucavih šljokica 'Rouge Pur Couture Vernis a Levres' puža isključivo boju u najsočnijem obliku koju zbog posbeno dizajniranog aplikatora nanoite vrlo lako i izrazito precizno.

Kreativni direktor kozmetičkog brenda 'YSL'-a Lloyd Simmonds osmislio je bogatu paletu od 19 boja, a 3 čitateljice moći će izabrati jednu od ponuđenih - br. 9 Rouge Laque, br.17 Encre Rose i br 19. Beige Aquarelle.

Kako biste osvojili ovo jedinstveno sjajilo koje vam daruje 'YSL' potrebno je odgovoriti na pitanje – koliko nijansi postoji u paleti 'Rouge Pur Couture Vernis a Levres' te svoj odgovor poslati na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr te uz svoje podatke navedite koju biste nijansu voljeli osvojiti.

Točan odgovor glasi 19 nijasni, a sretne dobitnice su Ana Boban, Bruna Mihić i Vedrana Zrna. Dobitnicama čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće drugi puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju