Glavni 'krivac' što mnogi brendovi trljaju dlanove zbog porasta zarade, a kućni budžeti pate je Catherine Middleton. Zbog želje da uhvate barem dio glamuroznog svijeta u kojem ona živi, žene troše 2,500 kuna na odjevne komade koje nosi vojvotkinja

Posljednji u nizu rasprodanih komada odjeće je ljubičasti džemper koji je vojvotkinja Catherine kupila na rasprodaji u trgovini Anonymous by Ross+Bute te za njega izdvojila 760 kuna.

Burberry kaput koji je nosila prije udaje za princa Williama rasprodan je preko noći, a obožavateljice mode i nove britanske ikone stila nije zasmetala ni cijena od 6 tisuća kuna.

Utjecaj mlade vojvotkinje bio je jasan od samog početka, a lancu omiljenih trgovina Catherine Middleton, Reiss udvostručila se prodaja dok je crni kaputić marke Libélula koji je nosila na jedno vjenčanje prodan u roku od nekoliko sati.

>> 4 modna zakona koja je nametnula Catherine Middleton

>> 6 komada stvorenih za Catjerine Middleton

Kraljevski plava haljina brenda Issa koju je nosila na objavi zaruka za princa Williama rasprodana je taj dan bez obzira na cijenu od 2,800 kuna, a kopija koju je u internet prodaju stavio lanac trgovina Tesco po cijeni od 145 kuna planula je u roku od jednog sata.

Žene u Velikoj Britaniji u dobi između 25 i 34 godine žele pod svaku cijenu kopirati stil vojvotkinje kako bi ugrabil ebarem dio bajke koju živi pučanka Kate Middleton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju