Kada je riječ o vječnoj potrazi za svakodnevnom modnom inspiracijom brojnim ženama najbliskija je ona koju susreću na svojim ulicama. Naime boljeg ohrabrenja za šetnju u retro duetu mamine plisirane suknje i topića bez grudnjaka, te prugaste marame vezane u ogromnu mašnu na glavi nema doli prizora tako odjevenih običnih modela s asfalta

Prije nekoliko godina oni koji su imali priliku posjetiti europske prijestolnice s odmora su se vraćali prepuni dojmova koje su na njih ostavljale protagonistice ulične mode, takva je tada u našoj metropoli bila tek u povojima.

No, gledajući sada prizore sa zagrebačkog asfalta posve je opravdana usporedba naših žena i njihovih modnih priča s onima s ulica Pariza, Milana i Londona.

Za sakupljanje inspiracije koja bi svoje mjesto našla i na stranicama renomiranih modnih časopisa dovoljno se pokoju minutu zadržati na zagrebačkom asfaltu. Slikovita kulisa i inspiritativne modne kombinacije naše protagonistice svrstavaju u red najljepših Europljanki koje na posjetiteljima naše metropole sada ostavljaju itekako upečatljiv dojam.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju