Sajam mode FASHION.HR INDUSTRIJA u svibnju okuplja regionalnu modnu scenu u samom centru Zagreba. Treći po redu sajam mode Fashion.hr Industrija održat će se od 11. do 13. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu

Centar metropole na tri dana preuzet će ulogu centra regionalnih modnih zbivanja, a svi modni zaljubljenici uživati će u autentičnom modnom gradu – Fashion City in the City.

>> U 6 lakih poteza do sjajnog stajlinga

>> Crveni ruž i trapezice: Recept za snažan seksepil

Bogata ponuda modnih noviteta renomiranih modnih brandova, atraktivne kolekcije domaćih i inozemnih modnih dizajnera, kao i originalni modni proizvodi kreativaca čije vrijeme tek dolazi, samo su dio bogatog modnog sadržaja koji se očekuje u svibnju.

Ljubitelji mode imat će priliku uživati i u brojnim popratnim sadržajima - kreativnim radionicama, humanitarnim akcijama, izložbi modne fotografije, modnim revijama izlagača te fashion lounge zoni.

'Postigli smo cilj zadan prije godinu dana. Sajam mode Fashion.hr Industrija postao je prepoznatljiv i važan regionalni događaj koji okuplja najjaču kreativnu snagu u modnoj industriji. Ove godine napravili smo iskorak približivši dodatno naše izlagače i dizajnere kupcima. Zahvaljujući potpori grada Zagreba, naš modni sajam održat će se u srcu hrvatske metropole. Velika modna špica, proljetni ugođaj, puls grada, najjače dizajnerske snage Hrvatske i regije, revije na otvorenom, izložbe i kreativne radionice savršena su formula za trodnevni modni provod!'', izjavila je Martina Pandžić Skoko, direktorica sajma Fashion.hr Industrija.

I ove godine, svoju priliku da se predstave široj javnosti dobit će mladi perspektivni dizajneri u sklopu hvaljene platforme LIFT by Perwoll koja nastavlja s inicijativom afirmacije talentiranih dizajnerskih nada i razvoja regionalne modne scene općenito.

Organizatori sajma Fashion.hr Industrija najavljuju više od stotinu izlagača iz zemlje i regije, a uz bogat program i modne novitete sigurni smo da će modno proljeće u centru grada postati i zagrebačka tradicija.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju