Još jedan modni debakl iznenadio je javnost, ali ovaj put glavni akteri nisu premršavi i anoreksični već puniji modeli koji kako bi bili u skladu s visokim standardima modnih divova moraju se koristiti raznim trikovima poput jastučića za bokove koje pojačavaju njihove raskošne obline

Iako je takozvani konfekcijski broj nula kojeg mukotrpno njeguju brojne holivudske zvijezde i manekenke još uvijek broj jedan u modnom svijetu, sve više najjačih svjetskih brendova promovira modu za punije.

No osim modela koji svakodnevno dobivaju kritike dizajnera da su preraskošne te da trebaju još smršaviti, sa sličnim problemom svakodnevno se susreću i manekenke za velike konfekcijske brojeve, ali u potpuno drugom smjeru.

Jedna od najpopularnijih punijih modela Marquita Pring priznala je kako se koristi raznoraznim trikovima kako bi zadovoljila visoke modnih kriterije brendova za koje radi.

Dvadesetjednogodišnja ljepotica koja se pojavila u reklami za Levi's and Evans te nosila reviju za Jean Paula Gaultiera u intervjuu je otkrila kako za potrebe snimanja koristi jastučiće za bokove koji je čine još punijom.

>> Hoće li bucke istisnuti mršavice s modnih pista?

>> Tara Lynn: Ohrabrenje za sve lijepe bucke

'Ja sam kao i svaki drugi model. I ja moram puno raditi na sebi i na svom izgledu. Ljudi misle kako modeli za punije ne mare za svoj izgled te da mogu raditi što god hoće, no to nije istina je moja težina mora biti uvijek ista kako bi zadovoljila visoke kriterije klijenata i za to je potrebna kontorla', izjavila je Marquita dodajući kako svaki dan vježba i drži se strogog režima propisane dijetalne prehrane.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju