Modna manifestacija Cro A Portera završena je revijama Linee Exclusive, Juraja Zigmana, Tea Perića za MAK, Luke i Hippy Gardena. Ženstveno i lepršavo su imperativi za proljeće i ljeto, a velika domaća dizajnerska imena koja su svojim kolekcijama zatvorila četverodnevno događanje žene vide kao velike zavodnice

Završna večer Cro A Portera započela je revijom Teo Perić za MAK, odlično krojene kreacije za svaku priliku i svaku ženu redale su se pistom i predstavile kolekciju 'I feel blue' kojom je dominirala plava boja. Veliki pljesak publike potvrda je kako je Teo Perić iz godine u godinu sve bolji.

>> Cro A Porterom zavladala parada šarenila i dobrog raspoloženja

>> Ponovno stilska petica za Bojanu Gregorić

Nakon uske haljine kojom je Luka Grubišić otvorio reviju pistom su prošetale i prepoznatljive suknje od tila zbog kojih toliko volimo mladog dizajnera. Ružičaste, u boji limeta zelene, tirkizne, boje fuksije, crne i zlatne osvojile su na prvi pogled i najavile raskošno i seki ljeto za domaće trendseterice. Za reviju naziva 'Sea sheriff' dizajnera su inspirirali morski konjici, a pokazao je i tri vrlo seksi kupaća kostima.

Linea Exclusive predstavila je kolekciju koja odiše ženstvenošću, od bijelih odijela i kombinezona do zgodne igre narančastom i zelenom bojom kolekcija u kojoj prevladavaju haljine pronaći će poklonice koje će u ljetnim večerima uživati u kreacijama Danijele i Irine Car.

Miljenica publike i odlična dizajnerica koja se krije iza imena Hippy Garden predstavila je glamuroznu kolekciju kojom prevladavaju mliječno bijela i bež nijanse s dodatkom zlata i tirkiza, a uz ženske predstavila je i muške modele.

Šećer na kraju četverodnevnog događanja priredio je Juraj Zigman. Pokazao je razigranu kolekciju s pomakom od prepoznatljivog seksepila. Ovaj je put mladi dizajner iz Rijeke dao prednost romantici i nije pogriješio. I dalje se igra geometrijom i trakama, no unio je čipku, svilu, brokat i šifon. Svoje je modele 'ukrasio' nakitom koji je nastao u suradnji s riječkim brendom Micica , a kraj Cro A Portera posipao je zlatnim konfetima!

Nakon dva velika modna događanja Fashion.hr-a i Cro A Portera preostaje nam samo da razmislimo kojeg ćemo domaćeg dizajnera poslušati i krenemo u šoping!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju