I dok zahtjevi za povećanjem grudi u Hrvatskoj rastu, u Hollywoodu, gdje je sve i počelo, ovaj trend je u opadanju. Najnovija istraživanja su pokazala kako su silikoni totalno out, a prirodne obline in pa se sve više poznatih ljepotica vraća prirodnom izgledu


Čini se kako je silikonskim grudima konačno došao kraj.

Prije svega nekoliko godina umjetno bujno poprsje bila je svojevrsna formula za uspjeh, no kako u modi tako i u estetskoj kirurgiji trendovi se mijenjaju brzinom svjetlosti.

Victorije Beckham je izvadile svoje implantante te se prebacile na male i prirodne grudi

Iako u lijepoj našoj veliki broj žena još uvijek potražuje novo poprsje, najnovija istraživanja provedena u 2010. godini pokazala su kako su silikoni u svijetu postali out.

Ovaj izvještaj se doista i slaže s novim holivudskim trendom prirodnih grudi.

Osim što su brojne zvijezde poput Victorije Beckham izvadile svoje implantante te se prebacile na male i prirodne grudi, izgleda da će isto morati učiniti i glumice, posebno ako žele zadržati posao i karijeru.

>> Jesu li silikonske grudi formula za uspjeh?

>> Zellweger: Prirodne grudi su ipak najljepše

Naime, i brojne filmske kuće su se zasitile silikonskih ljepotica poput Pamele Anderson ili Katie Price te su počeli inzistirati na prirodnim oblinama.

Režiseri četvrtog nastavka hit filma 'Pirata s kariba', Gore Verbinski i Rob Marshall, nedavno su u oglasima za film tražili glumice sa prirodnim poprsjem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju