Blagdansko vrijeme u kojem će brojne dame biti uzvanice za partijima i domjencima zahtjeva osim prikladne odjeće i prikladan make-up. Upravo zato brojna zvučna dizajnerska imena za ovaj period godine spremaju posebne kolekcije, jedno od najodvažnijih make up izdanja sezone dolazi iz riznice talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana

Jednu od najodvažnijih make up kolekcija sezone osmislio je talijanski dvojac Dolce&Gabbana. Limitirano izdanje Sicilian Jewels dolazi u četiri glamurozne boje inspirirane dragim kamenjem. Ljubičasta, crvena, zlatna i zelena nijansa odabrane su za čaroban glamurozni efekt na licu. Boja ruža koja se posebno izdvaja iz spomenute palete je zelena, pomalo neočekivan izbor koji su neke dame već prisvojile kao omiljen za isticanje usnica.

Zelenu boju ruža najbolje je kombinirati uz nježne zlatne nijanse tonova na licu

Zelena naime slovi kao najproblematičnija boja ruža, no brojni vizažisti ističu kako je Smeraldo nijansa, iako upadljiva izrazito ženstvena.

>>Ruž boje crnog vina: 3 jesenske nijanse koje pristaju svima

Preporuča se za nošenje u svečanim prilikama gdje se najbolje slaže uz nježne zlatne tonove sjajila na očima i uz rumenilo svijetlo smeđih nijansi s ciglastim podtonom. Prednost ove boje je njezino mješanje s drugim nijansama iz kojih možete dobiti potpuno novu boju ruža.

Make up artistica Christian McCulloh koja uljepšava lica zvijezda poput Scarlett Johansson, Kate Bosworth, Emme Stone i Michelle Williams savjetuje miješanje zelenog ruža s crvenom bojom. Rezultat je vrlo dramatična boja patlidžana koja savršen duet čini uz glamurozne toalete spremne za partije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju