Druge večeri Cro A Portera revije su najavile jake snage Red Carpeta Fashion Guru i Ivana Nanut. Prve su na pistu izašle Nikolina Pišek, Mia Kovačić i Fani Stipković za Lineu Exclusive, no usprkos najavama ipak se nisu odrekle šminke

Prije samog početka revija sudionici i posjetitelji te organizatori oprostili su se od prerano preminulog vizažiste Tome Vrbana crno bijelim fotografijama.

Revije su iz publike pogledali Indira Mujkić, Alka Vuica, Anica Martinović, Lana Baneli, Tamara Garbajs, Žanamari Lalić, Neven Ciganović i Marko Grubnić, voditeljica Josipa Pavičić i Željka Antunović.

'Sretna sam što ne moram šetati ovom dugom pistom', rekla je Anica Martinović i dodala kako je njoj draža ravna pista.

Indira Vladić Mujkić je stigla u društvu Modnog mačka Marka Grubnića. 'Bez Marka ne odlazim ni po gaćice i čarape, dok ne dobijem zeleno svjetlo od njega ne kupujem', našalila se pjevačica.

Umjesto sedam najavljenih, kružna pista Cro A Portera jučer je ugostila šest revija. Drugu večer otvorila je revija Linee Exclusive koju su nosile jake ženske snage Nove TV Nikolina Pišek, Mia Kovačić i Fani Stipković.

Iako je sama vlasnica Daniela Car najavila kako će njezini modeli izaći na pistu bez šminke Nikolina, Mia i Fani si ipak nisu priuštile taj luksuz. Linea nije iznenadila, a prikazana kolekcija  će se sigurno naći u ormaru mnogih celebrity dama.

'Čipka na manekenkama je u čast Tome Vrbana s kojim smo dugo i lijepo surađivali. Danas nam je bio jako težak dan, a Tomo će strašno nedostajati svima', rekla je Danijela Car.

Modni brand Fjaba je na Cro A Porteru prikazao kolekciju inspiriranu plemenskom odjećom, a Ivan Ledenko je publiku počastio novim modelima svojih maštovitih i kreativnih cipela.

>> Cro A Porter: Red mode, red poznatih red Seke Aleksić

Revija španjolskog dizajnera Leonarda Rodrigueza svakako je bila vrhunac večeri. On je predstavio kolekciju koja obiluje sado mazo elementima i crnom bojom.

Madame Demode je predstavila kolekciju pod nazivom 'Na daljinu' i modele na pistu poslala u muškim cipelama što nikako nije pridonjelo ženstvenosti cijele priče.

Na drugoj večeri Cro A Portera predstavila se i robna marka Sisley koja nije pokazala ništa drugačiji asortiman od onog kojeg možemo vidjeti u trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju