Crveni tepih SAG nagrada ukrasila je i kanadska glumica hrvatskog porijekla Stana Katic koja je pokupila pohvale za odličan odabir haljine. Mnogi su je zamijenili s Mischom Barton, no pogledate li izbliza naše gore list krase ljepši atributi

Glumica porijeklom iz Dalmacije gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu, a najpoznatija je po ulozi u filmu 'Zrno utjehe' u kojem je igrala uz  Daniela Craiga. Pojavljivanje u filmu o agentu Jamesu Bond joj je otvorio vrata, a na popis velikih imena s A liste uz koje je glumila Stana je stavila i Evu Mendes te Morgana Freemana. 

Lijepu glumicu su mnogi zamijenili s Mischom Barton.

Mariah i Penelope zasjenile vrućim dekolteima

Samozatajna ljepotica je za crveni tepih odabrala dugu haljinu s otvorenim leđima Pewter te naušnice Martin Katz i zasjenila brojne poznatije kolegice.

Mnogi su je zamijenili s problematičnom Mischom Barton, no lijepa glumica je okupljene ubrzo uvjerila kako joj glumica nije ni do koljena.

U Hrvatskoj se ne zna mnogo o njezinim holivudskim uspjesima, no glumačka imena uz koje je nastupila, pojavljivanje u Hitnoj službi uz Gorana Višnjića i glavna uloga u seriji 'Castle' govore dovoljno o njezinom talentu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju