Trgovine su pune maturalnih haljina prilagođenih svim ukusima. Uske, duge, glamurozne ili ležernije, sve su u ponudi, na vama je samo da odaberete onu koja vama najbolje pristaje

Ako ste u potrazi za maturalnom haljinom naići ćete na zaista bogatu ponudu koja vam nudi izbor dugih, kratkih i glamuroznih kreacija.

Kada kupujete svoju maturalnu haljinu, posebno pazite na udobnost da vam to posebno iskustvo ne bi bilo prava noćna mora.

Pripazite da haljina uvijek bude dovoljno velika te da prati liniju tijela.

Ako imate tijelo oblika kruške, što znači da imate jače bokove, pristajat će vam i modeli koji prate liniju tijela, ali bez suvišnih ukrasa.

Ukoliko ste skladno građene, s naglašenim oblinama, nosite haljine koje naglašavaju sredinu tijela. Imate li velike grudi birajte haljine koje se vežu oko vrata te one koje imaju V izrez, no pazite na dubinu dekoltea.

Djevojke s malim grudima nemaju previše problema pri odabiru idealne kreacije. Idealni modeli su svi oni ukrašeni volanima, perlicama i ostalim ukrasima. Imate li lijepe noge vaš odabir svakako mogu biti i kraće haljine.

Kod odabira maturalne haljine bitne su i boje. Crna haljina je uvijek u trendu, no matura je pa budite maštovite!

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju