Glumica Milla Jovovich nije navratila u Milano samo zbog uživancija u revijama na netom završenom tjednu mode, već i kako bi sudjelovala u promoviranju humanitarne akcije

Prekrasna Milla Jovovich ovih je dana boravila u centru talijanske i svjetske mode kako bi uživala u do sada najkraćem tjednu mode, ali i kako bi svojom slavom pomogla hvalevrijednu akciju Tommyja Hilfigera.

Pedeset posto prihoda od prodaje praktičnog model crvene boje odlazi u humanitarne svrhe, odnosno udruzi koja pomaže obiteljima čiji je član obolio od raka dojke.

Tom je prilikom pokazala svoju novu frizuru koju vole mnoge celebrity majke.

Budući da tijekom dana moraju biti praktične mame spremne na igru u parku i pripremu ručka, a navečer glamurozne filmske dive, poluduga kosa uvijek je idealan izbor.

Poluduga kosa je najveći hit sezone

Zvijezda filmova poput 'Peti element' i 'Resident Evil' u modnim se ulogama snalazi jednako spretno kao i u filmskim, jer je već od 11 godine pozirala za potrebe najvećih kozmetičkim kampanja.

Modni seksepil Mille Jovovich

Naslovnice poput Voguea, Cosmopolitana i The Facea također joj nisu strane, a 2004. godine proglašena je i najbolje plaćenim modelom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju