Kada biste pripadnike takozvane generacije Z upitali koje traperice trebamo izbaciti iz ormara, njihovo mišljenje vjerojatno bi bilo jednoglasno, sudeći prema videima koje mjesecima viđamo na TikToku. Iste sekunde riješili bi se modela "skinny" kroja.

Galerija Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice +4 Street style izdanje sa zagrebačke špice

Naime, uske traperice koje prianjaju uz tijelo poprilično su omražene među mladima. Primjerice, u popularnom videu na TikToku jedna korisnica savjetuje kako ih stilizirati, a kao tri potencijalna stilistička rješenja naposljetku navodi mogućnost da ih bacimo u smeće, zapalimo ili izrežemo na komade i iz njih napravimo nešto drugo.

@momohkd Skinny jeans just aren’t for me but to each their own. #momostyleme #fashion #TodayILearned #skinnyjeans #diy ♬ Brace Yourself - zenorachi

Generacija Z u potpunosti je prihvatila trend traperica ležernijeg kroja koji već sezonama dominira i na modnim pistama i u ponudi komercijalnih modnih brendova. Međutim, koliko god modni znalci otpisivali "skinny" traperice, izgleda da Hrvatice nemaju namjeru zaboraviti na svoj omiljeni model.

10 najboljih izdanja sa zagrebačke špice u 2022. godini Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj +29 Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji

Kada pogledamo odjevne kombinacije na zagrebačkoj špici, jasno je kako i na našim ulicama sve više dama preferira šire traperice, ali također se vidi i da popularnost skinny modela ne jenjava.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za šetnju centrom grada odabrala ih je i jedna lijepa brineta koja je svoje traperice spojila s dolčevitom, crnim čizmicama te sivom krznenom jakom potkraćenih rukava. Nosila je model u tamnoj boji koji po mišljenju stručnjaka najviše laska ženskom tijelu i zapravo je univerzalan jer pristaje svakoj figuri.

Zavirite u galeriji u razgledajte još kombinacija sa zagrebačke špice u kojima vladaju traperice "skinny" kroja.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju