Od luksuznih brendova do pristupačnih trgovina, trenutačno svi na svojim policama imaju torbe s lancem. Lanac kao ručka je, naime, jedan od najpoželjnijih detalja ovog proljeća kada su u pitanju omiljene torbice.

Galerija Zelena torba iz Zare pravi je hit ovog proljeća Torbe s lancem - 2 Torbe s lancem - 12 +9 River Island (Next), 322 kn

Jednu takvu torbicu nedavno je bilo gotovo nemoguće izbjeći na društvenim mrežama. Zarina zelena torbica s lancem za nošenje na ramenu zlatne boje našla se u ormarima mnogih zaljubljenica u modu i dala naslutiti da se radi o modelu koji bi mogao obilježiti ovo proljeće.

Žena s plavom torbom Već od 26 kuna: 20 torbi u bojama koje će osvojiti i najveće ljubiteljice crne

Torbe s lancem nisu nikakva novost. Žene ih nose iz sezone u sezonu, ali čini se da će u 2021. biti posebno omiljene. Na svojim policama i u webshopovima zato ih imaju mnoge trgovine.

Zelena torba iz Zare - 4 Proljetni hit iz Zare: Zelena torbica koja je mnogim ženama na popisu želja

U ponudi su različiti modeli. Oni s kraćom i dužom ručkom, kao i oni s tanjom i debljom ručkom. Tu su i lanci u zlatnoj, ali i srebrnoj boji.

Što se tiče samih torbica, i među njima je moguće pronaći model po svačijem guštu. U galeriji smo izdvojili 12 modela torbi s lancem čija se cijena kreće od 89 kuna.

Torbe s lancem - 2 H&M, 24,99 eura (189,28 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju