Nekad smo govorili kako u ormaru nikad ne možemo imati dovoljno torbi, ali prošla godina natjerala nas je da preispitamo svoje modne prioritete. Umjesto trendi torbi okrenuli smo se praktičnijim modelima, a takve modele za novu sezonu predlaže i Vogue.

Galerija Mango, 249 kn Aldo, 380 kn Zelena torba iz Zare - 4 +2 Stradivarius, 149 kn

Magazin piše kako ćemo s ublažavanjem restrikcija i toplijim vremenom imati više prilika za izlazak, a tada će nam dobro doći i nova torba.

Osim štikli i glamurozne odjeće, torbe su bile jedan od najzapostavljenijih komada u našem ormaru prošle godine. Prilika da nosite trendovske dodatke bilo je manje, jednako kao i mjesta na koja ste mogli ići i zato ste se vjerojatno odlučili za najpraktičniju torbu kada ste je trebali.

Među modelima za proljeće 2021. godine mnogo je praktičnih torbi. Ako ćete ovog proljeća kupovati novu, neka to bude jedna od ovih, kaže Vogue. Koje modele torbi preporučaju pogledajte u nastavku.

Neke torbe izgledaju skuplje nego što zaista jesu Do 249 kuna: 15 modela torbi koje izgledaju skuplje nego što stvarno jesu

1. Vrećaste torbe

Umjesto modela s čvrstom strukturom, isprobajte prostrane vrećaste torbe u koje stane apsolutno sve.

2. "Tehnološke" torbice

Ponekad su mobitel i kartica sve što vam treba za izlazak. Brojne modne kuće za ovu sezonu predlažu male torbice za ove najosnovnije predmete.

Aldo, 380 kn Aldo, 380 kn (Foto: Aldo)

3. Torbe u efektnim bojama

Crna je sjajna, ali što fali žutoj, ljubičastoj ili pak zelenoj? Takva je i torba brenda Zara koja je zaludjela modne inlfuenserice.

4. Klasične "tote" torbe

Dobra stara prostrana ručna torba nezamjenjiva je i u dnevnim i u večernjim prigodama.

5. Modeli s debelim lancem

Torbice s tankim i elegantnim lancem zamijenili su modeli s upečatljivim "chunky" lancima.

Zelena torba iz Zare - 4 Zara, 149 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju