Odmjereni, elegantni, ultimativni modni klasici, koji nikad ne izlaze iz mode, i kojima se vjerno vraćamo svake jeseni, ove će se godine naći na popisu stvari koje nam trebaju.

Galerija Modni look 1 Modni look 2 Torba, Mango, 249,90 kn +61 Sako, Orsay, 369,90 kn  

Naravno, radi se o bež baloneru i kaputu koji svoje statuse vječnih klasika u svijetu mode uživaju već godinama. Iste mogu pripisati svojoj eklektičnosti, jer se izvrsno uklapaju u svačiji stil, a dolaze u bezbroj različitih modela, bilo da se radi o pristupačnim high street brandovima ili unutar kolekcija renomiranih dizajnera.

Iako kalendarski još uvijek traje ljeto, dašak jeseni već su donijele jesenske kolekcije dostupne u City Centeru one, a mi vam donosimo dva odlična jesenska looka koja ćete moći iskopirati u trenu.


Eleganti odabir s kojim nema pogreške 

  Modni look 1 Modni look 1 Foto: Nova Studio

Dress code radnog mjesta odavno je prestao nametati klasičan stil odijevanja, no za sve one nostalgičarke donosimo ziherašku kombinaciju koju će poželjeti nositi na svaki sastanak. Lajtmotiv ove jeseni tople su nijanse karamele i raskošne smeđe boje koje ćemo s lakoćom naći u kolekcijama svih high street brendova.

Tako ćemo, u novoj kolekciji popularnog brenda Mango, pronaći neodoljiv kaput boje konjaka koji će se odlično složiti s baby blue bezvremenskim Zara odjelom, koje će naglasiti zadnje tragove vašeg brončanog tena. Svi znamo kako cipela glavu čuva, pa ćemo za ovu kombinaciju sugerirati Zara bež salonke na visoku petu, koje će izdužiti figuru, ali i dati dodatni šarm ovom looku.

S nakitom nemojte pretjerivati, već birajte jedan ključan komad poput Swarovski narukvice u zlatnim tonovima, koja će se izvrsno stopiti s bojama koje nosite. Kako vam ruke ne bi bile previše zauzete, tu je i mikro torbica iz Manga u koji će vam stati ono najnužnije - Lancome ruž za usne s dodatnim sjajem koji će dati završni finiš vašem izgledu, ali i mineralni tekući puder pod kojim se vaša koža neće sjajiti ni pod najvećim stresom tijekom radnog vremena.


Savršeni izbor za chic vikend look

Modni look 2 Modni look 2 Foto: Nova Studio  

Klasična estetika balonera sezonama je podložna promjenama, no za sve one koje vole strukirane modele s dvostrukim kopčanjem oduševit će činjenica da upravo takav model mogu pronaći u posljednjoj kolekciji brenda Orsay, koji će vas na prvu oduševiti svojom prljavo bijelom bojom.

S obzirom na visoke temperature, još uvijek možemo isfurati top bez rukava s naglašenim ramenima iz Mango kolekcije, koji će se izvrsno slagati s pastelnom suknjom u nježno roza boji. Kratke kožne čizme iz Zare, koje su trenutačni hit u među trendsetericama, podići će kombinaciju i dati joj novu dimenziju zaigranosti.

Kako je i cijeli look lepršav i romantičan, ne preostaje vam ništa drugo nego birati nakit u zlatnim tonovima, koji ćete upotpuniti klasičnom nijansom crvene boje laka na noktima i smeđom ALDO torbicom sa zlatnim lancem.

Koja kombinacija ti se više sviđa?

glasova:

Jesen je sinonim za modne igre bez granica, tako da se možete poigrati sa kombinacijama koje će se najbolje uklopiti u vaš stil odijevanja. Izbor je velik, a u našoj galeriji pogledajte još komada iz City Centeru one koji će vas osvojiti na prvi pogled.

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju